Christina Lunøe Stønbach

Valgt ind i menighedsrådet: 2020
Hvilket sogn er du valgt ind i: Jeg er valgt ind i Åsted Sogn, men er siden flyttet til Kvissel Sogn. Ved næste valg, skal jeg derfor vælges ind i Kvissel Sogn.
Funktion i menighedsrådet: Næstformand,
Sidder du i udvalg: Musikudvalget, mødeudvalget og ydre mission og Grøn Kirke.
Erhverv/tidligere erhverv:  Førtidspensionist. Jeg er uddannet lægesekretær og har arbejdet i
sundhedsvæsenet siden 1997.       

Profiltekst: 
Jeg har boet i Ravnshøj siden 1995. Jeg flyttede til Kvissel i 2021 jeg er døbt i Skagen Kirke 16.02.1975, det var mit første besøg i en kirke. Min faster og onkel boede lige overfor kirken i Skagen, så kirkeklokken i Skagen Kirke er en del af min barndoms lydspor. Siden flyttede vi til Aalbæk, hvor jeg også kunne høre  kirkeklokken, derfor er det en del af fornøjelsen ved at flytte til Kvissel, at et at mine lydspor fra barndommen, dukker op hver dag kl. 8 og kl. 16 og selvfølgelig når der bliver kaldt til de kirkelige handlinger.
Åsted Kirke har en særlig plads i mit hjerte, da mange af de store begivenheder i mit liv har haft deres udspring eller afslutning i denne kirke. Jeg holder meget af, at vi i vores sogne har 3 så forskellige kirker og jeg synes også at kirkegårdene og kirkernes beliggenhed er så forskellige, at de alle 3 har noget helt forskelligt, at byde på.